perjantai 6. huhtikuuta 2012

Good Times, Bad Times

Hello, and happy holidays to all of you.

You know, I don't like the 5th of April. It's one of the saddest days in the world. Kurt Cobain died on that day in 1994 and Layne Staley on the same date in 2002. And yesterday the master of amplifiers, Jim Marshall, died at the age of 88. Every person who has ever heard about electric guitars, knows Marshall amplifiers. Many world famous guitarists, for example Jimi Hendrix, played with Marshall. I've got one too. So Rest In Peace, Jim.

I've had so much to do on last days, presentations, school stuff etc, and I've played guitar and harp quite a lot. I've also been thinking about something profound, cobination of blues and rock. What's sexy about rock n' roll is actually coming from blues. Sounds simple, but I've been thinking about this for hours (yep, no real life..). All those hot phrases like " I gotta get ya movin", "I wanna be your backdoor man" and "steady rollin woman" are from blues.
And then they're wondering why we women like rock n' roll...

To the end, here's my vacation playlist for ya :*) (nothing to do with Easter, I promise)

  




2 kommenttia:

  1. Nyt on pakko tulla kommentoimaan! Sä kuuntelet todella asiallista musiikkia, ainakin mitä nyt tästä blogista päättelin. Tää blogin tausta on tosi makee ja heti verkkokalvolle iskostui Ramones, Nirvana, Foo Fighters, Janis Joplin, Michael Jackson yms. Nykyään liian harva tuntee vanhempaa musiikkia, ja vaikka ymmärrän, ettei kaikki siitä pidä, niin musta tuntuu silti, että ne ihmiset jää hirveesti paitsi. UPEA BLOGI!♥

    Nirvana on mulle tosi tärkeä bändi, koska sen kautta oikeestaan vasta rakastuin näin tulisesti musiikkiin. Muistin tietty Kurtin kuolinpäivän eilen, mutta MITEN SAATOIN UNOHTAA LAYNEN? Tiesin kyllä, että ne kuoli molemmat 5.4, mutta jotenkin eilen mietin vaan Kurtia. Äh, nyt tuli huono omatunto. :--D

    Mutta kuten näkyy oot kanssa musiikkidiggari. Jos sulla on myös pikkusen luppoaikaa, niin käy kurkkaamassa mun musablogia (joka vasta pyristelee alku metreillä) osoitteessa http://cdits.blogspot.com/. :)

    PS. Sori pitkä kommentti. Innostun aina tosi paljon, jos joku kuuntelee paljon samoja bändejä kuin minä.

    PPS. Tässä blogin nimessä on asennetta! Jos et oo vielä, ni kannattaa ehdottomasti lukee se Michael Monroen omaelämänkerta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :3 Ihanaa että joku muukin on musadiggari, olen samaa mieltä siitä että nykään kuunnellaan liian vähän oikeaa musaa..

      Nirvana on yksi tärkeimmistä bändeistä minulle myös, sitä kautta tutustuin vasta oikeasti punkiin ja rakastuin ♥
      btw sun blogi vaikutti tosi hyvältä (:

      Sain Michael Monroen elämänkerran joululahjaksi ja luin kahdessa päivässä <3 Seuraavaksi aion ostaa Duff McKaganin It's So Easy And Other Liesin, kunhan se ilmestyisi suomeksi jonnekkin muuallekkin kuin nettikauppoihin (toimituskulut -.-)

      Ja siihen sun yhteen postaukseen liittyen, taidan kuulua niihin ei-massa-ihmisiin (8 Minusta vain henkilön joka kutsuu itseään muusikoksi täytyy osata tehdä jotain muutakin kuin laulaa autotunen avulla, olla hyvän näköinen ja tanssia.. siitä tämä nykymusiikikriittisyys. (ehkä vaadin muusikoilta liikaa? XD)

      Poista