keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

I ♥ Music

Anteeksi päivittelytauko, mutta tää käsi on niin p*skassa kunnossa, ettei tällä edes saisi kirjoittaa... Jännetupentulehdus, kipulääkkeitä & kultaglitter-ruotsidesing-rannetukia jne. ya know?


Anyways, tän vasemmallakädelläjoutuutekemäänv*ttuaivankaiken -angstin keskelle kaipas jotain piristystä, ja arvatkaas mitä mä sain:

Mä toivoin rippilahjaksi levaria (konfirmaatio kesäkuulla) ja mun sedällä oli yks jota se ei tarvinnu, ja se toi sen mulle ♥ Nyt mulla on aito Connoisseur levari 70 -luvulta, vintagea :3

Voisin tähän myös listata tän kevään/kesän mulle tärkeimmät musiikkitapahtumat:
21.3. -MCR:n keikka, jolle en saanu enää lippuja :'(
22.3. -Green Dayn keikkataltiointi/levy Awesome as Fuck ilmestyi ♥
12.4. -Foo Fightersin Wasting Light ilmestyy ♥
16.6. - Linkin Parkin keikka, mut mulla on ripari just sillon -.-'
19.6. -System of a Downin keikka, vois mennä...
21.6. -30 seconds to Marsin keikka Tallinnassa, nyt vaan ne liput prkle...
26.6. Foo Fightersin keikka, sinne on vakaa aikomus mennä jos sais iskän vaan hommaamaan ne liput...

Ja kuulin just, että Elizabeth Taylor on kuollut... R.I.P :'(
Enkä tätäkään ole muistanut mainita, anteeksi: Mike Starr, Rest in Peace ♥

torstai 17. maaliskuuta 2011

and what happened to my white snikers?

Shit happened. Eli ostin valkoiset tennarit halpa hallista (joo, naurakaa vaan...) koska ne oli alennuksessa.. anyways, oli vähän kiire, enkä huomannut, että toisessa oli joku hämärä musta tahra... olen luova lapsi, joten lopputuloksen näette tässä:

Musta Tahra became into peace...


Valkoisia klemmareita & hakaneuloja ♥

Lisää hakaneuloja :3

My punk feeling... Hey ho, let's go!

Green Day, 8.6.2010 < 3

Ain't they cute couple? :3

Muuten, ette ikinä arvaa, mikä tää on, hiukan tuunattuna vain:

Takakansi ja alapuolella etukansi:

(Sry kuva on väärinpäin)
Arvasitte aivan oikein, sehän on tuunattava raamattu! Rippikoulusta saatu, innostuin ehkö hiukan liikaa tuon kanssa... vai?

Sorry taasen, tästä nyt tuli tälläänen minipostaus, koska mitään ei ole tapahtunut.. Tai ainakaan mitään kertomisen arvoista. Tavallista sekoilua jne. eli perus elämää. Sulais jo nää lumet ja tulis kesä, odotan sitä rakkaudella ♥ Eipä kai täs muuta, mutta seuraavista postauksista on tulossa lyhyitä, sillä miulla on jännetupentulehdus oikeessa kädessä enkä pysty kirjoottamaan paljoa :'( varautukaa siis siihen..
aivan, yks juttu vielä: käykääs tuolla
(adressi EU:n presidentille käyhien maiden hätä-avun turvaamiseksi ja ettei lainoja perittäisi takaisin ennen aikojaan EU:n talouskriisin takia) Kiitos jos allekirjoititte! ♥

~~ Måroo


sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

When I feel boring, I search Vogue's netpage...

Vogue.com on ehkä kattavin muodin nettilehti mitä löytyy (muotiloggaajat rakastavat Italian Vogueta, mutta kun italiaa ei osaa, englannilla pärjää ^^) Syksy 2011 oli vähän tylsähkö, mm. Michael Korsilta ja Marc Jacobsin kahdesta omasta mallistosta en pitänyt, vaikka Marc Jacobs on "luottosuunnittelijani" josta olen tykännyt kauan. Toinen suosikkini vuosi sitten kuollut Alexander McQueen ja Diorin pääsuunnittelija John Galliano, vaikka kukaan ei taida häntä enää suuremmin ihailla...no, anyway:

Niittejä niittejä ja ristikko-ompeleita ♥ Alexander McQueen, jolla on uusi pääsuunnittelija Sarah (?) Burton, mutta joka ei ole menettänyt otettaan... kevään mallisto oli vielä parempi, mutta sitä en löytänyt enää kun Vogue on päivittänyt sivujaan :'(


Uutta Dioria, ilman John Gallianoa, ja sen kyllä huomaa... sitä "jotain" puuttuu, mikä sai minut alunperin Diorista pitämään, linjat ovat muuttuneet..

Kevät 2011 á la Galliano. I''m gonna miss those huge Marilyn -skirts...

Diane Von Furstenberg

Dolce & Gabbana.. kiiltävät pinnat, suuret takit ja printit come again! Toi nuottiprintti sulatti sydämeni ♥

Louis Vuitton Syksy 2011, Marc Jacobsin käsialaa osittain..


En tiedä, mitä mieltä te olette, mutta minusta muoti on taidetta. Valokuvaamisen ystävänä kiinnitän eniten huomiota väreihin ja muotoihin, ja linjoihin. Siksi suosikkejani ovatkin suunnitteljiat, joiden vaatteet on helposti tunnistettavissa, kuten Galliano, ja muodin "anarkistit" jotka pyrkivät luomaan kaikkea mieleenpainuvan shokeeraavaa, esim. Vivienne Westwood ja Alexander McQueen. Marc Jacobs taas on toiminut suunnittelijana Louis Vuittonilla (vaatteet kyllä erottuvat perus vuittontyylisestä mallistosta), ja hänellä on kaksi omaa mallistoa, pidän häntä yleiseti enemmän ehkä väreillä leikittelijänä, Galliano -tyyppisiä jätti helmoja ynnä muita muotoja näkyy harvemmin, ja vaatteet ovat kauniin yksinkertaisia. Esimerkiksi Marcin pikkumustat ovat ihastuttavia ♥

Ja älkää pliis kysykö mikä mulla on, johtuu aika varmasti kolmen tunnin yöunista että mä ihkutan tääl jotain vaatesuunnitelijoita.. pitäis oppia nukkumaan XDD

lauantai 12. maaliskuuta 2011

3 x HAIR

On asioita, jotka ei koskaan ole hyvin. Siis kenelläkään ikuisesti. Ja jos on, niin sen hyvyydden pilaa viimeistään ulkona tuuli tai räntäsade. Siis hiukset.
Mulla ainakin totaalisesti menee hermot mun päähän. Oikeesti mulla on vaaleat, melkein blondit hiukset, erittäin voimakkaasti luonnonkiharat. Arrgghh... Porukat sanoo, että olin paremman näkönen niiden mielestä blondina, mutta itse pidän mustista suorista hiuksistani. (Ennen mun hiukset oli perseeseen asti pitkät, nyt on hyvä jos ne saa ponnarille XD) No siis, tässä on osa käyttämistäni hiustuotteista:  

Värille sopiva shampoo tietty, + kaikki lakat, muotovaahdot, lämpösuojat silottavat geelit ja suihkeet, vaha..
ja tuo rakas vaaleanpunainen suoristusrauta, joka on kyllä käytössä kulunut. 
Mutta tottakai sen huomaa hiuksissa, jos niitä laittaa liikaa, ja tulos on tässä: 
taas näitä mun popart kuvia, mutta siis tarkoitus oli valottaa hiusten hamppuuntumista. (ja tää on vanha kuva, otettu joskus viime syksynä) Hiusket ei tottelekkaan enää, kun niitä on suoristanut ja föönannut liikaa :'/

But no worry, keksin ratkaisun ongelmaani. Hiukset saa muutaman kuukauden lepotauon ja mä ehdin ostaa uuden suoristusraudan ton pinkin käsiinhajoavan tilalle. Aion toteuttaa puolivuotisen haaveeni toukokuulla kun on seuraava kampaaja-aika >)
tadaa:
Mustavalkoiset rastat Cybershopista ajattelin tilata ^^ Siis jotenkin sillee, että 3 pakettia mustia ja 1 paketti valkoisia. Mutta ei koko päähän, on mulla muitakin suunnitelmia; tietty nää taas ruskeet(!) hiukset pitää värjätä uudestaan mustaksi, mutta ajattelin lyhentää päällimäisiä ja ottaa osaan niistä värinpoiston ja värjätä ne jollain kirkkaalla värillä, esim. sinisellä tai vihreellä. Siis niin, että niiden alta näkyis mustat. Hankalasti selitetty, I know, mutta en löytänyt sopivaa kuvaa mistään, että olisin voinut havainnolistaa :/ Hope you understood me...

Tästä tuli nyt tälläänen hiusjuttu, laitan niistä rastoista varmasti sitten kuvan kun saan ne päähän asti.. en uskalla ite niitä ruveta letittämään/liimaamaan, joten on parempi laitattaa ne kampaajalla... Kallis projekti, tiedetään, mutta onhan täs viel melkeen kaks kuukautta aikaa, ehtii säästää rahaa... ^^ 

Löysin muuten yhen jännän kuvan U2:n keikalta, jota mä en ees tienny olevan olemassa enää. Daddy nappas sen kännykällä joskus aika loppupuolella keikkaa, I suppose.. ja vettä sataa XDD

torstai 10. maaliskuuta 2011

Ei, en ole hullu vaan kasvissyöjä.

Okei okei, tiedän, että tällä paikkakunnalla asuu 8000 ihmistä, ja täällä saa vapaasti kulkea verkkareissa kaupassa ja juntteilla olan takaa, jos huvittaa. Eihän se minun asiani ole, miten te lapsenne kasvatatte tai muuten elätte, junttikylä tämä muuten vain nyt sattuu olemaan, vaikka Suomen (väkilukuun suhteutettuna) kansainvälisin kaupunki on 25 kilometrin päässä.

Anteeksi purkaukseni, mutta tämän kylän asiat menevät kyllä välillä niin junttimaisen lapsillisiksi, että täältä kaipaa pois. Johon isoon elämänmakuiseen kaupunkiin, jossa on elämää ja sykettä kellon ympäri, pilvenpiirtäjiä ja neonvaloja. Täällä on... katuvalot keskuskadun varrella? Mutta vaikka paikkakunta on pieni, se ei tarkoita, että siellä asuvien nuorien pitäisi sietää mitä tahansa vanhemmilta ihmisiltä. Esimerkkejä olisi vaikka muille jakaa, esimerkkinä eräs papparainen, joka tuli viime kesänä huutamaan naama punaisena, kun käveltiin kaverin kans yhen rivitalon pihan poikki, jossa se sattui asua.. No, se oli lähinnä huvittavaa, mutta voisiko ystävällisesti pyytää, että jos tänne joku laihialainen (joku muu kuin meidän jengiin kuuluva) nuori tai vanhempi ihminen eksyy, ei tarvitse pyöritellä silmiä ja tuhista loukkaantuneen suurieleisesti, jos ostaa S -marketista pakastesoijatuotteita.
Tiedän, että pakasteet ovat ilmastolle rasite, mutta en voi sille mitään, ettei niitä tuoreena löydy, siis jos tämä on tuhinanne syy. Ja jos ei, niin voin sanoa, että en syö lihaa, koska se ei ole 1) eettistä 2) moraalista minun maailmasssani 3) ei edes hyvän makuista, paitsi erittäin vahvasti maustettu kana tai joulukinkku XD 4) en halua tappaa ketään tai mitään vain siksi, että se sattuu olemaan hyvän makuista.
Siis kiitos, jos jätätte minut tuhinaltanne rauhaan.

Monet ihmiset valittavat "viherpiipertäjyydestä" muunmuassa vanhempani, jos sammuttelen valoja tai kuljen kävellen kouluun kovalla pakkasella tai kun Fazerin suklaalevyissä on yksi ylimääräinen kiiltomuovikerros ja huomautin asiasta. Tai jos sanon että haluan sähköauton tai vihaan turkisteollisuutta. Esimerkkejä on lukemattomia. Itse olen sitä mieltä, että Suomi on pieni maa, eikä meidän tekemisemme täällä hirveästi vaikuta, kun USA ja Kiina ja Intia saastuttavat kilpaa. Mutta jos vihaa turkisteollisuutta, miksi ostaa turkis? Tekoturkiksetkin ovat lämpimiä. Tai jos tietää, että Kongosta tuodut ruusut on tehty huonoissa oloissa ja rahdattu Hollannin kautta, miksei ostaisi kotimaisia? Onhan ne kalliimpia, mutta ei sen muutamasta eurosta saisi olla kiinni. En äänestäisi eduskuntavaaleissa Vihreitä, koska he ovat unohtaneet kaikki alkuperäiset perjaatteensa, kannattavat ydinvoimaakin vain pysyäkseen eduskunnassa.
"Ilmastovouhotukseen" usein sotketaan ihmisoikeudet mukaan, ja voin sanoa kannattavani ja tukevani niitä kaikin mahdollisin tavoin. Tiedän, keitä ovat ovat Liu Xiaobo, Aung San Suu Kyi ja Nelson Mandela. Lahjoitan aina UNICEF :lle rahaa kun näen sen keräyslippaan jossain, ja yksin tärkeimmistä YK:n aikaansaannoksista ovat minusta Ihmisoikeuksien julistus ja Lasten oikeuksien julistus. Usein kuitenkin, varsinkin moraaliset kysymykset tulevat esiin kun kehitellään päästöttömämpiä vaihtoehtoja nykyisille, esim liikenteelle. Ihmisoikeudet vai luonto? Onko oikein, että viljasta tehdään päästötöntä bensaa, kun toisella puolella maailmaa on ihmisiä, jotka ostaisivat sitä hinnalla millä hyvänsä nälänhädän takia? Kahdesta on vaikea valita, mutta kallistuisin kuitenkin ihmisoikeuksien puolelle. Minusta kehitysmaat pystyisivät paremmin täyttämäänkin EU:n ja YK:n päästövähennysvaatimukset, jos ne olisivat taloudellisesti ensin tasapainossa, ihmiset koulutettaisiin ja palkattaisiin kunnon töihin, perustettaisiin uusia yrityksiä ja nälänhätä, AIDS ja malaria saataisiin kuriin. Samaten lapsikuolleisuus ja orpous saataisiin laskuun kunnon rokotusohjelmilla ja lääkäriasemien + sairaaloiden perustamisella.
Ja täällä itketään jostain E10 -bensasta. Pakotin iskän käyttämään autossaan sitä, koska se on 10% päästöttömämpää kuin normaali E98 -bensa. Eikä autollemme ole käynyt kuinkaan. Ihmiset jaksaa olla lapsellisia.

En tiedä miksi aloin kirjoittaa tästä, mutta aihe on kansainvälisesti ja paikallisestikin tärkeä ja siitä pitäisi puhua, joten miksi en kirjoittaisi sitä tänne? Olen kasvissyöjä ja ateisti ja välitän luonnosta ja ihmisoikeuksista, mutta ei se minusta hullua tee, ja on ärsyttävää, että ihmiset naureskelevat säälivästi jos antaa kadulla rahaa jollekkin UNICEF:in tai muun järjestön kerääjälle. Eikö heillä itsellään ole antaa parin euron kolikkoa, vai kuinka nuukia he ovat?
Tässä muutama oma pointtini asioista:
1. Vastustan turkistarhausta.
2. Olen kasvissyöjä.
3. Ostan auton vasta, kun hybridi/sähköautot ovat kehittyneet paremmalle tasolle.
4. En lennä Suomen sisällä, junalla pääsee aivan yhtä ajoissa jos varaa aikaa VR:n myöhästelyille.
5. En polta, sillä en halua tukea lapsityöllisyyttä tai laittomia huume-ja tupakka viljelmiä. (+ terveyssyyt)
6. Pyrin ostamaan vaatteita Seppälästä (vaatteet tehty pääosin Euroopassa) tai Rockjetista H&M:n sijaan, kaikki vaatteet on tehty Bangladeshissa, katsokaa itse jos ette usko.
7. Kasvisruokia on pakko ostaa paksteena, mutta pyrin ostamaan tuoreena suuren osan hedelmistä ja vihanneksista.
8. Patistin äidin UNICEF:in kuukausilahjoittajaksi.
9. Myönnän tuhlaavani kohtuuttomasti rahaa vaatteisiin ja musiikkiin, mutta mielestäni on kivempi ostaa levyt itse kuin polttaa ne kirjaston huonokuntoiset CD:t uudelle levylle.. ja juon paljon energiajuomia, mutta vien pullot palautukseen.
10. Kuulun kahteen kansainväliseen järjestöön:
http://www.greenpeace.org/ Suurin maailman ympäristöjärjestö, toiminut noin 40 vuotta menestyksekkäästi, keskittyy pelastamaan maailman luonnon, metsät ja meret, tekee paljon konkreettista työtä, vaikutusvaltaisia kannattajia, mm. Obama, Mandela, Bono
http://www.one.org/ Bono mukana perustamassa, yksi maailman suurimmista ihmisoikeusjärjestöistä, ensisijaisia tavoitteita lasten turvallinen lapsuus ja koulutus, naisten oikeudet ja synnytyssairaalat (Kongossa ja Zimbabwessa tuhansia naisia kuolee synnytyksessä puuttellisen hygienia aiheuttamien tulehdusten vuoksi) orpojen lapsien turvaaminen, konkreettisesti suurin teko vuonna 2008 yli 5 miljoonaa raskaana ollutta naista kattanut AIDS -rokotusohjelma, jolla estettiin HI -viruksen tarttuminen synnytyksen yhteydessä arviolta 8 miljoonaan lapseen.

(Jos vaan saan säästettyä 2000 €, liityn www.amnesty.org/international -järjestön ikuisuus-jäseneksi, maailman suurin ja arvostetuin ihmisoikeusjärjestö, toimii yli 200 maassa, vaikutusvaltaisia jäseniä, mm. Green Dayn Billie Joe Armstrong, U2 :n Bono ja The Edge, Madonna, Obama.. )

Liittykää siis tekin! As ONE we can make the change! Ja pelastaa ton yläpuolellä möllöttävän sinisen pallon, jonka nimi on Maa.

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Interested in photographing... again

Jau vaan teille, anteeksi edellinen postailu meni angstailuksi :< Olen harrastanut jo pitkään intohimoisesti angstisten runojen kirjoittelua ja näköjään kuten kuvista huomasitte innostuin valokuvauksesta taas :3 Siitähän saisi vaikka tulevaisuuden ammatin, sillä olen muutenkin "taiteellinen" nuori XD
Siis minua ainakin kiinnostaa valokuvien värimaailma ja tunnelma, ja vääristyneet pinnat sekä valon ja varjon vaihtelut, mustavalkoisissa kuvissa on minusta jotain erikoista syvällistä voimaa.. Haluaisin myös vaikuttaa yhteiskuntaan ja arvostella asioita musiikin tai muun taiteen kautta, tai tehdä hyväntekeväisyyttä ^^
Joo, opo tappaa mut jos mä meen sanomaan sille noin... Se sanois about näin: "voi ei hyvä lapsi sellainen ammatti käy, rupee poliitikoksi jos haluat vaikuttaa tai lääkäriksi jos koet pakonomaista tarvetta päästä naljailemaan ihmisille heidän terveydentilastaan, tai jos noi ei kelpaa, niin psykiatreista on pulaa tässä hullussa maassa"...


"Peace that media wanted to create" (ajatelkaa, mä jopa nimeän mun töitä...XDD)
Harvinaista mulle, että tossa on muitakin värejä kun mustaa ja valkoista, yleensä olen fanaattinen niiden suhteen.. mutta toi näyttää noin huomiotaherättävämmältä, mun mielestä, ei mitenkään rauhalliselta kuvalta.. Nimi juontaa juurensa siitä, että mä revin lady Gagan Fame -levyn kansilehden silpuksi ja asettelin siitä rauhanmerkin, ja mediahan varmasti haluaa Gagan julistavan maailmanrauhaa, kun kerta valitsi sen maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi...  


"The only right thing to do"


 Tästä nyt ei tullu mikään pitkä postaus, sryh.. Kun kerran näin taiteellisia ollaan, niin tähän loppuun laitan yhden lempimuusikkoni lausuman (minun mielestäni) viisaan aforismin:



perjantai 4. maaliskuuta 2011

Angst...

If you would just fall down on my knees
feel only the touch of my feelings
it would make you hit your head against the wall
but your heart won't let you across the bridge
to forget


Hope is a landscape of the lie
that tells you to keep it all inside
there's none to hear your story darling
and your mind lies on the floor in pieces
broken glass

Open the window and breathe
or run away by night time
don't think about you or me, just go
to lose your mind and kill the spirit
nightmare

There should be a party
I'm standing alone at home
Klock ticks on the beat of my heart
it's listening to the silence and seeing dark
side of me

Let your pain be free like you used to be
lying on the floor with knife in right hand
looking at the morning sun; its evil smile hurts
back to shadows, hide myself, nobody can see my pain
or touch

You tell 'em to break you, you're already
sinkin' so deep, hard to see light, easy to play
easy to lie and make them believe your eyes
you are already broken, nobody can fix you, or lick your sores
anymore

sew your heart shut
I don't wanna know or feel or believe, don't show it to me
Why you tore it open and trust to people, you guilty, shamed
tears drop on the floor, I need more booze

Itse kirjoitettu runo, no copies pleaze! Kuvat lavastettuja, don't have to worry :3 


tiistai 1. maaliskuuta 2011

I'll go crazy if don't go crazy right now! 8D

Moijjj.. ja tervetuloa uudelle lukijalle :3 Alkuun voisin pistää kuvasen itsestäni..

Anteeksi jo tässä vaiheessa taas nämä heilahtaneet kuvat, käteni ei pelitä edelleenkään :'/ But anyway, shoppailun tulos ainakin näkyy. Musta paita Zarasta, sininen toppi Seppälästä ja farkut Rockjetistä...

Mutta Helsingissä siis tuli käytyä, ja tyhjennettyä kaupat.. Ei ollut paikka muttuunut viimenäkemästä, Stadionin torni vaan oli peitetty jollain ihme kankaalla XD Mutta nyt jotain kuvia siitä citystä... 




The heart is a bloom
shoots up through the stony ground
but there's no room
no space to rent in this town
you're out of luck
and the reason that you had to care
the traffic is stuck
and you're not moving anywhere

Fazerin kahvilan karkkikauppa ♥

Think about that chocolate. All that could be yours.... >8)
Tän kuvan jälkeen mä en kiduta teitä enää enempää.. XD Mutta ajatelkaa, mä en ostanu tuolta mitään... järkyttävää, eikös? No ei, se oli niin stanan kallis paikka, olis ollu halvempaa mennä Sokkarin alakerran S-markettiin (?) ja ostaa sieltä suklaata.

   
 Kuten kaikki tietävät, julkisella paikalla sekoilu on ihanaa. Mitä enemmän ihmisiä, sitä parempi. >) Emmä siellä riehunu, mutta hypin keskuskaudn valojen alla ja leikin olevani jossain oikeesti isossa kaupungissa...



Lönnrotinkadun ja Mannerheimintien risteys. Ei ollu tarpeeksi autoja että toi olis jotenkin "tää on 5 miljoonan asukkaan kaupunki" kuva. ;(

Sekoilua Keskuskadulla.. (btw älkää luottako mun nimimuistiin, anteeksi jo on teiden/katujen nimet väärin) Hienot valot, Helsinkihän on varsinainen city of blinding lights..




Yksi lempikaupoistani Hesassa, tällä kertaa vaan en löytänyt sieltä mitään ostettavaa ;((
Stockmannilla kuolasin Burberryn laukkuja ♥ Lempparini oli tuo musta-harmaa ruudullinen, maksoi 600€, toivottavasti saan rippilahjaksi oikein oikein paljon rahaa >)
Meidän hotellihuoneen eteisen valot olivat melko hämärät, kuten huomaatte vasemmasta kuvasta, oten näppäsin uuden kuvasen sitten vessassa...


Damn, spring is really here. And it was a beautiful day.


Ja sitten siitä shoppailusta.. Rahaa kului liikaa, kuten aina, mutta ei Hesaan turhaan jaksa lähteä.. XD
Musta tekonahkatakki Zarasta, 60€
UK lipputoppi Sokokselta 17€
Harmaa tissivyö Seppälästä jotain 8€ muistaakseni...
Ja tää pakollinen levyosio XDD U2: Achtung Baby ja War Stockmannilta, jotain 25€ yhteensä
Sininen toppi ja musta mekko Seppälästä, toppi 12€ ja mekko 30€
Pikkumusta (!) jota olen metsästänyt kauan, Zarasta 35€
Ja musta kauluspaita Zarasta 20€





Että tälläästä tällä kertaa. Tää viikko on hihtolomaa = voi jatkaa sekoilua vielä. Jotain patoutunutta energiaa siis vielä hetkellisesti riittää, kunnes iskee hermoromahdus ja angsti... emmä niitä pelkää, mutta ne on tulossa, ei tätä virtaa koko kevääseen riitä. Heti ku koulu alkaa niin masentuu taas XD niinhän se menee..
Tähän loppuun vielä biisi jonka sanat kuvaa mua aika hyvin just nyt..  *pomppii ympyrää, huitoo ja kiljuu* Elikkäs moikka! ♥