lauantai 30. huhtikuuta 2011

Mysterious Days..

Viimeaikoina tuntui että tapahtui paljon, vaikka ei taphatunutkaan juuri mitään. Johtuu varmaan univelasta tai selittämättömistä ongelmista, joita tielleni ana osuu. Noh, nyt on jo hyvä hetki alkaa kammoksua tulevaa rippileiriä, joka siis on kesäkuulla.. inhottavaa. Kevät on muuten ihana vuodenaika, mutta olen allerginen koivun siitepölylle (atshiuh) ja kosteus kihartaa hiukset, jotka näissä kuvissa jopa sattuvat olemaan melkein suorat. Ja että ne pysyisivät suorina, vaatii sata kiloa lakkaa ja kuivan ilman. Doesn't work on rainy days.


Hamppuiset hiukset, murrrr...

Viime viikot on tullut angstailtua Perus-Suomalaisten vaalivoittoa, siitä voisi muutaman rivin sanoa... en todellakaan voisi ikinä äänestää heitä vaikka aseella uhattaisiin. Kylmä sota tuli ja meni jo, Neuvostoliitto hajosi 20 vuotta sitten, joen miksi ihmeessä pitäisi vahvistaa maanpuolustusta ja erota EU:sta? EU on kaikkille siihen kuuluville valtoille tärkeä ja kätevä järjestö, jonka avulla Eurooppa voi ilmoittaa yhden yhteisen kantansa asioista. Ja mitä sitten vaikka Brysselissä päätettäisiin joistain meidän pikkuasioista kuten maataloustuista, kun suomalaisia on siellä mukana päättämässä? Ei se tarkoita että jotkut "korkeammat" tahot päättäisivät asioistamme. Vanhusten NL:n pelko = valta-ase Soinille. Ja minusta Portugalia pitäisi tukea, koska sen kaatuminen vaikuttaa koko Euroopan talouteen, ja koska se on mielestäni eettistä. Jos kuulutaan johonkin järjestöön, voiko olettaa, että muut hoitavat sotkut ja itse otetaan vain edut päältä? Se on epäreilua ja sotii moraaliani vastaan.
Myös se, että persut leikkaisivat heti ensimmäisenä kehitysavusta.. no no no. Ja se, että maahanmuutajakiintiö on täynnä, eikä pakolaisiakaan otettaisi.. Halla-Aho on rasisti, piste. Onko oikein antaa pakolaisten kuolla keskelle sisällissotaa, vaikka tiedetään, että he ovat anoneet pääsyä muihin maihin turvaan? Suomiko ilmoittaa, että "älkää tänne tulko" ? En ikinä pysyisi itse tekemään niin. Esim. Myanmarista tulevat pakolaiset pitäisi ottaa vastaan, Myanmarhan on ihmisoikeuksia sortava diktatuuri jossa sananvapaudesta joutuu vankilaan. Puhumattakaan esim. tämän hetken Syyriasta tai Libyasta.
Ja ydinoima.. eikö siitäkin jo olla tarpeeksi puhuttu, että on tullut selväksi: EI ?! 
No, en nyt tähän hätään keksi mitä yhteistä minulla ja Timo Soinilla on, ja toivon hartaasti, ettei mitään.   

No niin, back to business. Eli oli tänään Vaasassa shoppailemassa, ja tässä kuvia ostoksistani: 

Topit twopackina H&M :ltä,  9,95€
Sukkahousut Rocketista, 12,95 € 

Knot Violence! Get the point T-paita H&M yhteistyössä Get the Point Foundation, 9,95€

Siinä se aika on ehkä mennytkin.. olen aktiivisesti ollut mukana kaikissa järjestöissä joihin kuulun ja joihin en kuulu; ONE, Greenpeace, Amnesty.. Greenpeacen mielenosoitukseen tiistaina yritin päästä mutta Helsinkiin ei niinvain pääse täältä perähörkkölästä... ONE:n Rokotusvetoomusta olen tweettaillut ympäri maailmaa samaten kuin Greenpeacen ja Amnesty Internationalin vetoomuksia, lähettänyt sähköpostilla ONE Vaccinepetition kirjeen jopa entiselle opettajalleni ja osallistunut 3FreedomsforBurma -kampanjaan Amnestylla. Look how I'm saving the planet! 


Love is a Human Right T-paita Amnesty Storesta 20 €

Pöllösukat JC:ltä 1,95€
ja korvikset 5,60€

Ajatelkaa, entinen kitaranvihaaja osaa soittaa tän biisin (lukuunottamatta pisintä sooloa :/ ) !! Intron ja ekan ja tokan soolon, I'm proud of myself! (8

Should I change my name Slashie? XD

~~Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine~~
~~Guns N' Roses - My Michelle ~~
~~U2 - Zoo station~~
~~U2 - the Unforgettable Fire~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti