keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Revolting against time-zones..

...cause being tired isn't a reason to go sleep. Loppuis jo tää viikko, kolme päivää (ja kaks valvottua yötä)tuntuu kamalan pitkältä ajalta. Thoughts of a teenage girl who haven't slept more than 4 hours per night for two weeks.

Joo, järkevin aika räpsi kuvia on kello kaksitoista yöllä..

Koulun rappusilla on kiva istua.. ja ottaa kuvia rikkinäisistä tennareista..

Tai miksei yöllä vaikka näistä? Mun rakkaat, noin vuosi sitten Biancolta 86€, ja vieläkin jaksan lovettaa.. mutta pakkohan teidänkin on myöntää, että noi on ihanat? :3

Proud mom and her babys; six couples of high heel shoes.
Kuvasta puuttuu kyllä muutamat, mutta suurin osa on kuvassa XD
(varmaan oon kertonu jo aiemmin että kengät = life?) 

Näitä ilman ei elämästä tai varsinkaan karkkilakosta selviä; maksaa vain 30 senttiä purkki, ja on niin hyviä :3

Joo, univelathan pitäis nukkua pois, mutta entä, jos on kaikki yöt parempaa tekemistä, esim. katsellessa TV:stä jotain ihanaa, kuten Housea? 

Mikähän pakkomielle mullakin on keski-ikäisistä miehistä? No, what that matters when someone can be that good looking? I ♥ Hugh Laurie! 

Leffojen maailmasta suurin suosikkini on Charlie Chapin ♥ Hänen kulkurihahmonsa on niin sympaattinen, rakastan hänen elokuviaan todella paljon. Parhaita minusta ovat Modern Times, the Great Dictator ja The Kid.. Jos saisin valita, että ketkä kuolleista haluaisin tavata, listalla olisivat pakostakin Charlie Chaplin, Michael Jackson ja Martin Luther King Jr. 

Taiteilijuuteni ei ole päässyt oikeuksiinsa, kun on ollut liikaa tekemistä koko ajan. Kokosin kuitenkin huvikseni vanhaan kunnon pop art tyyliin kollaasin jostain vanhasta kuvastani..

Nyt ei ollut paljoa asiaa, mutta joskus on kiva kirjoittaa jostain vähemmän radikaalista tai vakavasta aiheesta.. Ja jos sinne shoppailemaankin pääsisi taas pian, ja jos pystyisi nukkumaan.. (joo, eihän unettomuus todellakaan voi johtua älyttömästä energiajuoma + kahvi + tee mixistäni joka ilta.. ) Noh, nukkumaan mars, joten måro (:

Mun ja mun bestiksen normipäivä. (8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti