perjantai 22. huhtikuuta 2011

Photos of my home city.. what a wonderful joke.

Such a perfect day, melkein kesäinen fiilis. Ja innostuin taas valokuvailusta (harmiksenne tai onneksenne, päättäkää itse).. Ja jatkoa seuraa mun mustavalkoisille kuville taas, pop art on lähellä sydäntäni kuten kaikki tietävät:
Mä oon kuvassa.. jatkoa niille angstikuville jos joku vielä muistaa (: Harmi vaan, etten ole liiemmin runoja ehtinyt rustailla, voisihan niitäkin kirjoittaa taas vaihteeksi.

Omakuva "80's Chick"

 Joo, nyt loppuu tekotaiteellisuus.. ja asiaan, eli todellakin haahuilin ympäri tätä pientä backwater's village:a varmaan kolme tuntia yhteens', ja muutaman kuvan reisuulta voisin tänne laittaa:
Vastaantulevien (mummojen) katseista päätellen näytin erittäinkin punkilta, joskaan en omasta mielestäni.. Sininen toppi, musta mekko ja harmaa tissivyö (mikä sen oikea nimi on?) Seppälästä, mustavalkoiset legginsit H&M:ltä, eriparisukat molemmat Rockjetistä ja farkkupaita kirpputorilta. Klemmarikoru itsetehty, klemmarit halpahallista xd

Maanjäristys?
Kaivoin nuo ihanat Vagabondin poposet vaatekaapista, kun ajattelin sään olevan tarpeeksi lämmin.. ostin ne viime syksnä mutten ehtinyt hirveästi käyttää..

Kotona kävin vaihtamassa kenkiä jossain välissä xd..

Tämän kylän eniten sympatiaa herättä talo.. puretaan. *nyyhkis* se on kivan mallinen, kuin jostain italiasta ja sisällä 70 -luvun tapetit.. uuni heitetty ikkunasta pihalle ja alue aidattu.. mutta aidathan ei mua pidättele >)


Että tämän näköistä täällä.. rankkasateita odotellessa, ne kun saavat maan muuttumaan vihreäksi ♥
Hyvää pääsiästä kaikille toivottaa kahvimörkö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti